Borang Memenuhi Kebebasan dengan SevenTrust dek bot sintetik

SevenTrust memberikan anda lantai bot yang kelihatan jelas jati sebenar dengan ketahanan yang tidak dapat ditandingi dan memudahkan penyelenggaraan

Ketika datang untuk memberikan perahu anda yang menyentuh keanggunan dan kemewahan, tidak ada yang mengalahkan penampilan jati kayu jati. Malangnya, penyelenggaraan yang mahal dan susah payah serta pemeliharaan rutin membuat lantai kayu jati yang sebenar mahal dan sukar untuk dijaga. Sebab itulah pemilik perahu yang tahu memilih SevenTrust.Tiada produk kelambu marin sintetik lain yang boleh dipadankan dengan SevenTrust kerana mewujudkan rupa dan rasa kayu jati yang kaya. Warna yang cantik dan selesa, permukaan tidak licin terkenal dengan penampilan cantik semulajadi dan ketahanan yang tahan lama.

Penyelenggaraan adalah angin dengan SevenTrust, dan boleh dengan mudah dibersihkan dengan sabun dan air atau menahan tekanan mencuci. Jadi tahan lama bahawa ia tidak akan retak, berpecah, mengupas atau pudar, SevenTrust juga boleh diaduk tanpa merosakkan penamatnya. Tanpa disesuaikan, SevenTrust boleh disesuaikan untuk menyesuaikan permukaan apa pun, tidak kira apa bentuknya, supaya anda boleh memasangnya di mana-mana (dan di mana-mana) di atas bot anda. Mencari dalaman Jati & amp; Holly marine flooring? Kami mempunyai anda dilindungi dengan C-Flor, produk marin dalaman revolusi kami.

Akhirnya, terdapat pilihan pengkrim sintetik yang memberi anda gambaran yang kaya dengan jati sebenar ketika sesuai dengan gaya hidup anda. Dengan SevenTrust, anda boleh mengucapkan selamat tinggal kepada jam penyelenggaraan yang sukar dan buruh dan kembali menikmati perahu anda.

 

Memperkukuh keindahan bot anda dengan pemandangan yang kaya dengan jati sebenar

Tidak ada produk lantai marin sintetik lain yang boleh mengalahkan warna dalam dan penamat SevenTrust - ia benar-benar kelihatan seperti jati sebenar.

Penyelenggaraan tidak lagi menjadi tugas dengan SevenTrust

Tidak perlu risau tentang noda noda atau calar pada penghiasan anda. NuTeak mudah dibersihkan dan bahkan boleh dibasuh tekanan atau disandarkan.

Di mana Kecantikan Memenuhi Keselamatan

SevenTrust direka bentuk untuk tidak tergelincir dan tidak tergelincir sama ada basah atau kering, menggabungkan pelekat yang hebat dengan permukaan yang selamat di bawah sebarang keadaan.

Manfaat Utama Nuteak

  • Hampir Penyelenggaraan Percuma
  • UV sepenuhnya Sepenuhnya
  • Bukan Slip Basah atau Kering
  • Anti kulat
  • Tahan kotoran
  • Bolehkah Tekanan dibasuh
  • Kos Kurang daripada Jati